Mitt rum!


Trivial uppdatering

Livet det tuffar på här i NYC och jag har faktiskt inte gjort något särskilt den senaste veckan värt att nämnas, i mina ögon sett i alla fall. Men jag håller för tillfället på med mina diverse små projekt, men vars relevans och facination inte är adekvat nog för denna blogg.

Få och ofrekventa uppdateringar?

Ja, det som gjort mina uppdateringar färre än vanligt (?) är av den enkla anledningen att min kamera är urladdad och jag tycker inte att enbart text på en blogg är attraktivt nog att publicera - "En bild säger mer än tusen ord". Jag försöker dock att få tag i en adapter till min laddare, men den är inte lättfunnen, det må jag säga.



"Driver"

Ett fullt utbud av biofilmer klockan 2 på natten? - Yesbox, it's New York!

Jag och en polare drog spontant
in på en av biosalongerna här i Brooklyn igårnatt och utan några som helst förkunskaper om de diverse filmer som visades, valde vi den som vi båda tyckte lät bäst enligt de 3-4 raderna av handling varje film fått. När filmen sen väl var slut runt 4-tiden var det inte själva filmen (Driver) som satt fastklistrad på näthinnan, utan kommentarerna från alla i salongen!

Tänk er afroamerikaners unika röster/uttryck när ni läser citaten här nedanför:

- "Whaaaaata f*ck is this!?"
-
"I don't f*cking care how this shit ends, I'ma leave now!"
- "I hope there's a part II coming up ..."
- "It deserves an Oscar, a splendid 5 out of 5 star-movie!"


Haha, så sjukt roligt att "se" (höra) allas reaktioner ... och jag kan väl inte något annat göra än att instämma: K-A-T-A-S-T-R-O-F!



To go, or not to go?


... Ja, man vill ju inte bli föremål själv för ett eventuellt nästa jubileum och minnesstund
- Så vi får se!





Grattis, älskade syster!


Grattis Sofia
Hoppas du får världens bästa 6-årsdag

Jag saknar dig något grymt mycket
Love you!

Din bror,
Christopher


Första veckan!



På återseende <3


Äntligen!

Apple må ha bra elektronik, men deras personal? Pfffs.
21 telefonsamtal och 3 besök i butik säger allt! - Detta endast för att få fram om dom kan ordna svenskt tangentbord eller inte ... vilket till slut den typ 30:e frågade anställda sa att dom kunde. Så nu har jag en ny & fräsch dator! :)



RSS 2.0